HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Kedves Érdeklődő!

Magyarország idén is csatlakozott az Európai Bizottság LIFE+ programja keretében megvalósuló Európai Hulladékcsökkentési Hét (European Week for Waste Reduction, EWWR) kampányhoz, amelynek keretében az Európai Unió országaiban önkéntesek a saját ötleteik megvalósításával hívják fel a figyelmet a hulladék keletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának és a különböző anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Az idei évben november 19-27. között kerül megrendezésre az Európai Hulladékcsökkentési Hét, melynek keretein belül az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft., a Zöld Misszió Egyesület, valamint a BI-KA Logisztika Kft. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának közreműködésével 2016. 11. 26-án ismét NYÍLT NAPOT szervez az Újszászi úti Átrakó, Válogató – és Tömörítő Állomáson.

A NYÍLT NAP célja az érdeklődők számára lehetővé tenni, hogy saját szemükkel megtekinthessék hová kerül a szelektíven gyűjtött hulladék és azt hogyan kezelik tovább. Az üzemlátogatás során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, melyek az üzemlátogatás során megválaszolásra kerülnek.

A 26-ai eseményen 8.00 és 13.00 óra között óránként indítjuk csoportjainkat, melyre regisztrálni november 19-e és 25-e között lehet az alábbi linken:

Regisztráció

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nagyobb létszámú csoporttal, osztállyal kívánnak jelentkezni, azt külön e-mailben szíveskedjenek jelezni!

A NYÍLT NAPpal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségen érdeklődhet:

Petrovics Zsuzsanna marketing asszisztens

Tel.: (+36) 56/511-455,

Mobil: (+36) 20/245-6071

Postacím: 5000 Szolnok, József A. u. 85.

E-mail: petrovics.zsuzsanna@nhsz.hu

Tájékoztatjuk, hogy az üzemlátogatáson fénykép és videofelvétel készül, melyet az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. saját PR tevékenységeihez felhasznál.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

Üzemlátogatási nyílt nap