A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében tett intézkedéseinkről szóló tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide

Járatkövetés

Járatkövetés

Tisztelt Lakosok!

Az Önök kényelme érdekében Társaságunk létrehozta legújabb fejlesztését, melynek célja, hogy ügyfeleink otthonról, kényelmesen, interneten keresztül nyomon tudják követni a téli hóeltakarítási és síkosságmentesítési feladatokat ellátó járművek mozgását.

A rendszer azt mutatja meg, hogy a fenti feladatokat ellátó járművek mely utcákban jártak, járnak az adott napon. A járműkövetés real-time rendszerű, azaz a 4 db hótoló lappal és sószóró felépítménnyel felszerelt gépjárműmozgását folyamatosan nyomon lehet követni, az autó színével megegyező színes köröknek köszönhetően.

A járművek az elmúlt évek gyakorlata alapján szerződésben rögzített módon, előre tervezett útvonalakon fontossági sorrendben végzik a mentesítés. Az 1. fázisban a kiemelten fontos útvonalakon, 2. fázisban a fontos útszakaszokon és a 3. fázisban a kevésbé fontos területek munkálatait látjuk el. A tervezett útvonalak megtekintéséért kérjük, kattintson ide.

A minél szélesebb körű tájékoztatásuk érdekében a lenti térképen tekintheti meg a síkosság mentesítő gépjárművek aktuális pozícióját. A térkép nagyításához kérjük, kattintson az ikonra egy bizonyos autó követéséhéz az autó színével megegyező sor végén lévő “Követés” gombra.

 Google maps GpsSensor layer with D3 for live position update
A térkép betöltése folyamatban... Kérjük várjon!