HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

2014 ÕSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON!

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a közszolgáltatás keretében ingyenes

LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ

az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagy takarítások alkalmával, eseti jelleggel nagy méretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.

A 2014. novemberi akció során lehetősége van Szolnok város valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat ingyenesen elszállíttathassa. Az akció során összegyűjtött hulladékot a szolnoki Újszászi úton működő hulladéktömörítő, átrakó és válogató műben előkezelik, a nem hasznosítható részét a Kétpói Regionális Hulladékközpontban ártalmatlanítják.

A lomhulladékot 1 hétvégén gyűjti Társaságunk a következők szerint:
2014. november 8. (szombat): A régi 4-es főúttól délre eső városrészeken (beleértve a Szandaszőlős, Alcsi Holt-Tisza városrészeket is).
2014. november 9. (vasárnap): A régi 4-es főúttól északra eső városrészeken (beleértve a Pletykafalu, Partoskápolna városrészeket is).

Amit elszállítanak a Lomtalanítási Akció keretein belül: kidobásra szánt nagyobb méretű használati eszközök (pl. taliga, hordó), bútorok (pl. szék, ágy, szekrény).

Ne helyezzen ki:
– Építési és bontási hulladékot (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján.)
– Veszélyes hulladékot (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)
– Kertgondozásból származó zöldhulladékot (Ezen típusú hulladékot a rendszeres házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő járat elszállítja.)
– Elektronikai hulladékot (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)

Az eredményes és bosszúságoktól mentes akció érdekében kérjük, hogy csak a gyűjtőnap előtti este, vagy a gyűjtési napon reggel 7 óráig, a megszokott kulturált módon helyezzék ki a lomhulladékokat!

Ha kérdése van, a következő elérhetőségeinken keresse ügyfélszolgálatainkat:

Belváros Ügyfélközpont (Szolnok, Kossuth tér 9.)
Hétfőn, kedden, csütörtökön: 8.00 -16.00
Szerdán: 8.00 – 20.00 (pénztár 17.30-ig)
Pénteken: 8.00 -13.00
Tel.: (+36) 56/503-569

József Attila úti ügyfélszolgálat (Szolnok, József Attila út 85.)
Hétfőn, kedden, csütörtökön: 7.00 -15.00
Szerdán: 7.00 – 19.00 (pénztár 18.30-ig)
Pénteken: 7.00 -13.00
Tel.: (+36) 56/511-440/430

Továbbá hasznos információk érhetők el weboldalunkon a www.nhszszolnok.hu-n. Lakhelyünk, Szolnok város tisztasága érdekében kérjük szíves együttműködésüket!

2014 ÕSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON!