HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tisztelt Ügyfeleink, Tisztelt Autósok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Remondis Szolnok Zrt. megszüntette a parkolási chip- kártyák értékesítését. A még forgalomban lévő chip-kártyák – a rajtuk lévő összeg erejéig – természetesen használhatók a jegykiadó-automatáknál. A parkolójegyek továbbra is vásárolhatók az automatáknál érmével, az eredeti parkolójegyekről Társaságunk kérésre számlát állít ki. A parkolójegy vásárlására az érmés díjfizetésen túl alternatívaként a korszerű, mobiltelefonos díjfizetést javasoljuk, melyek formái az alábbiak:

  • Ad-hoc mobil-parkolás, mely előzetes regisztráció nélküli, sms-rendszerű. Részletes információk a www.mobilparkolas.hu honlapon.
  • Előzetes regisztrációhoz kötött mobil-parkolás, üzemeltető EME Zrt. Részletes információk a www.fizessenmobillal.hu honlapon.
  • Előzetesen megvásárolt mobil-parkolókártya. Részletes információk a www.mpark.hu honlapon. A mobil-parkolókártyák a Remondis Szolnok Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban megvásárolhatók.

A fizető parkolók területét gyakran igénybe vevő Autósoknak továbbra is javasoljuk az igen kedvezményes díjú bérletek megváltását, amelyek már – adott feltételek mellett – az interneten is megvásárolhatók. Kérjük, tájékozódjanak honlapunk Ügyfélkapu oldalán!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Remondis Szolnok Zrt. megszüntette a parkolási chip- kártyák értékesítését.