HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az illetékes Katasztrófavédelmi Igazgatóság kijelölő határozata alapján, kijelölt közérdekű szolgáltatóként látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást Abony, Besenyszög, Csataszög, Hunyadfalva, Kocsér, Kőröstetétlen, Kőtelek, Jászkarajenő, Nagykörű, Martfű, Mezőtúr, Szajol, Szászberek, Tiszabő, Tószeg, Törökszentmiklós, Túrkeve, Újszász, Zagyvarékas településeken.

Amennyiben Ön a fenti települések egyikén él, akkor felhívjuk figyelmét, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016. szeptember hónapban kiadott állásfoglalása alapján a kijelölt közérdekű szolgáltatóknak kell a számlát kibocsátani.

Ennek értelmében a településen való kijelölés időtartamáig, illetve jogszabályi változás vagy más állásfoglalás  kiadásáig az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. jogosult a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásáról számlát kiállítani.

A kijelölő határozatok és az módosításai elérhetőek weboldalunkon az adott település rendeletek/határozatok menüpontja alatt.

Tisztelettel:

NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Számlázási tájékoztató