HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tisztelt Lakosság!

A Magyar utcai parkoló bal oldali, „zsák-parkoló” részének használata nehézkes volt az elmúlt időszakban, annak beláthatatlansága miatt.

Társaságunk, az NHSZ Zounok Zrt. a fentiek végett telepítetett egy a kornak megfelelő „parkolás-segítő” rendszert, mely alkalmazása során a gépjárművezető egy kijelzőn látja a fent említett parkolóban lévő szabad férőhelyek számát.

A rendszer működésének lényege, hogy az egyes parkoló helyek alatt egy érzékelő helyezkedik el, amely egy jelet továbbít, abban az esetben, ha ott jármű parkol. A kijelzőn pedig az jelenik meg, hogy hány hely szabad még. Az érzékelők működése az időjárástól teljesen független.

Bízunk benne, hogy ezzel megkönnyítjük a parkolást az adott utcában, megszűnnek, mérséklődnek a forgalmi fennakadások, amelyek a szabad parkolóhelyek eredménytelen kereséséből adódtak.

Célunk, hogy a lakosság minél elégedettebb legyen szolgáltatásainkkal, ezért a minőségi munka mellett folyamatosan fejlesztünk. Nem zárkózunk el az építő jellegű ötletektől, észrevételektől sem. Ismer olyan utcát a városban, ahol egy hasonló „parkolás-segítő” rendszer megoldást jelentene? Kérjük, ossza meg velünk!

Üzenet küldése

„Parkolás-segítő” rendszer a Magyar utcában