HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Küldd el a nyaraláson készített szelektív hulladékgyűjtőkről, hulladékszállító járművekről készült képed és nyerj egy féléves parkoló bérletet 2017-re!

kukak

Napjainkban a szelektív hulladékgyűjtés egyre nagyobb teret nyer nem csak hazánkban, hanem a világban is. Igaz, vannak országok, ahol a szelektív hulladékgyűjtésre nyújtott lehetőségek még igen korlátozottak, de működik!

Társaságunk tevékenységéből adódóan nagy hangsúlyt fektet a témára a nyaralási szezonban is, ezért pályázatot hirdetünk szelektív hulladékgyűjtőkről, hulladékszállító járművekről külföldi nyaralás során készített képek témakörben!

A pályázaton bárki részt vehet, aki a pályázatban megjelölt témában képet készít és azt az ország megjelölésével elküldi nekünk e-mailen az info.szolnok@nhsz.hu e-mail címre. Az e-mailben kérjük, hogy a nevét és elérhetőségét mindenképp adja meg. A képeket megosztjuk saját közösségi oldalunkon.

A képeket egészen 2016. augusztus végéig várjuk. A feltöltők között kisorsolunk egy 2017. I. félévre szóló parkoló bérletet. Sorsolás szeptember 14-e, szerda.

Nyerj féléves parkoló bérletet nyaralás alatt!