HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Lomtalanítás

Tájékoztatások:

Törvény rendelkezései a lomtalanításról (PDF)


LOMTALANÍTÁS IDŐPONTJA

2024.10.07. hétfő

Tájékoztatjuk, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez.

A háztartásokban nap mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van a település valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik. Kérjük, hogy a lomtalanításra megjelölt időpontban, a szokott módon, a hulladékszállítással megegyező napon helyezzék ki a lom hulladékot.

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy a lomtalanítás miatt elképzelhető, hogy néhány utcában a gyűjtőjáratok késni fognak. A kellemetlenségért elnézést kérünk!

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve nem kerül átvételre:

  • Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában vagy Információs Pontján)
  • Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)
  • Kertgondozásból származó zöldhulladék
  • Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy Információs Pontjainkat!

Szolnoki Információs Pont
5000 Szolnok, József Attila út 85.
Telefon: +36 56 511 430, +36 56 511 440
E-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Belvárosi Ügyfélközpont – Szolnok
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Telefon: +36 56 503 569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu


A PDF fájlokról:
Feltétlenül szükség van az Adobe® Acrobat® Reader-re a PDF fájlok megtekintéséhez. Az Adobe Acrobat Reader ingyenesen letölthető innen: Adobe® webhely.

Megjegyzés: A 4 MB-nál nagyobb PDF fájlok megtekintéséhez az Adobe Acrobat Reader 5.0 vagy későbbi verzió használatát javasoljuk (a korábbi verziók nehezebben dolgozzák fel a nagyobb fájlokat, rosszabbak az ún. “byte-serving” képességek).

Az Adobe, Adobe logo, és Adobe Acrobat Reader az Adobe Systems Incorporated védjegyei.