HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Lakossági parkolási engedély regisztráció

Ajax Image Upload Using PHP and jQuery jQuery File Upload Demo

Tisztelt Ügyfelünk!

A kedvezményes lakossági parkolási engedély váltásának szabályait, feltételeit Szolnok város helyi parkolási rendjéről szóló 17/2001. (V.24.) sz. önkormányzati rendelet 4. §. (1) bekezdése. tartalmazza, miszerint:

„Évente megújított regisztrációval nyilvántartott lakossági parkolási engedéllyel fizető várakozásra kijelölt parkolóhelyet vehet igénybe a szolnoki lakó vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 1. díjosztály szerinti gépjármű tulajdonos vagy üzembentartó, választása szerint a lakóhelyhez vagy tartózkodási helyhez legközelebb eső egy parkolóban.

A tulajdonjogot vagy üzembentartási jogot a gépjármű forgalmi engedélyével, a nyilatkozatban választott, parkolási engedélyre jogosító lakó- vagy tartózkodási helyet lakcímkártyával kell igazolni.”

E két feltétel együttes teljesülése esetén adható ki az adott, lakcím szerinti fizető parkolóra érvényes lakossági parkolási engedély.

Éves megújítás esetén, ill. amennyiben Ön még nem rendelkezik lakossági parkolási engedéllyel, és fentiek alapján jogosult annak megváltására, kérjük, szíveskedjen az alábbi adatokat megadni, majd mindkét okmányt az útmutató alapján feltölteni. Felhívjuk a figyelmüket, hogy az okmányokat teljes terjedelmükben (2-2 oldal), olvasható formában kell feltölteni.

IGÉNYLŐ ADATAI:
Név
A mező kitöltése kötelező!
Állandó lakcím vagy tartózkodási hely*
A mező kitöltése kötelező! Csak a megadott utcák valamelyikére kattintva / választva érvényes. A mező kitöltése kötelező!
E-mail cím
A mező kitöltése kötelező! A mező kitöltése kötelező!
Fizető parkoló megnevezése**
A mező kitöltése kötelező! Csak a megadott utcák valamelyikére kattintva / választva érvényes.
AZ AUTÓ ADATAI
Rendszám
A mező kitöltése kötelező!
Tulajdonos vagy üzembentartó megnevezése
A mező kitöltése kötelező!
Típus (pl.: Ford)
A mező kitöltése kötelező!
Szín
A mező kitöltése kötelező!
MEGJEGYZÉS
OKMÁNYOK FELTÖLTÉSE
Lakcímkártya
1. oldal
Fájl kiválasztása...
 
2. oldal
Fájl kiválasztása...
 
Forgalmi engedély
1. oldal
Fájl kiválasztása...
 
2. oldal
Fájl kiválasztása...
 
 

FIGYELEM!

Tájékoztatjuk, hogy minden regisztrációt ellenőrzünk és ezt követően három munkanapon belül e-mailben értesítjük annak sikerességéről, ezt követően a „Lakossági parkolási engedély váltása / Bérletvásárlás” menüpontba lépve megvásárolhatja a lakossági parkolási engedélyét.

A lakossági parkolási engedély érvényességi helye a megvásárláskor már nem módosítható, és csak abban az adott utcában, ill. fizető parkolóban érvényes ahová kiadásra került!

Hibás regisztráció esetén, kérjük, hogy keresse fel személyesen Ügyfélszolgálatunkat!

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a lakossági parkolási engedély megváltása nem befolyásolja, hogy zónás bérletét is megvásárolja elektronikusan vagy személyesen.