HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesterének utasítása szerin Társaságuk belvárosi Ügyfélközpontja (Szolnok, Kossuth tér 9.) 2020. március 16-tól bezárásra került. Személyes ügyinézés (bérletvásárlás, pótdíjbefizetés, panasztétel) fenti dátumtól nem lehetséges, parkolási szolgáltatással kapcsolatos ügyintézés csak webes felületünk Ügyfélkapuján, elektronikusan vagy postai úton intézhető.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a parkolóbérletek újra váltására +10 napot biztosítunk, azaz valamennyi bérlettípus tárgyhót követő 15. lesz érvényes.

Parkolóbérletek az alábbiak szerint válthatók 2020. március 16-tól:

1). A Társaságunk Ügyfélkapuján keresztül www.nhszszolnok/ugyfelkapu.hu, az eddigi megszokott módon.

2) Előre utalással OTP 11745004-20569983 számú számlájára. Ebben az esetben a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni az autó rendszámát, ill. a bérlet típusát (pl. havi kombinált zónás magán bérlet, féléves piros zónás közületi bérlet, stb.) A bérletetek díjáról ugyancsak honlapunkon tájékozódhat.

Tájékoztatjuk Önöket, minden olyan autó rendelkezik web-regisztrációval, amelyre 2010-ben, ill. azt követően személyesen vásároltak parkolóbérletet, és az Ügyfélközpontban az autó forgalmi engedélye bemutatásra került.

Azon Ügyfeleink, akik új autóra szeretnének parkolóbérletet váltani, vagy bérletcserét kívánnak végrehajtani, kérjük elektronikusan küldjék el az autó forgalmi engedélyének másolatát (jpg. vagy olvasható pdf.-formában) igényük pontos megfogalmazásával, telefonos elérhetőségükkel együtt.

A lakóhelyhez kötött un. „lakossági bérletek” igénylése továbbra is biztosított az Ügyfélkapu „lakossági bérletek regisztrációja” menüpont alatt, vagy e-mailen is igényelhető a lakcímkártya és a forgalmi engedély megküldésével.

Elektronikus elérhetőségeink:

ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu vagy parkolas.szolnok@nhsz.hu

Telefon:

56/503-569;  30/687-2486

Postai címünk: NHSZ Zounok Zrt. 5000 Szolnok, József Attila út 85.

Közreműködésüket köszönjük!
NHSZ Zounok Zrt.

Tájékoztató parkolási szolgáltatás változásáról