HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

Lakossági hulladék

Lakossági hulladék

Lakossági hulladék szállítás

Tevékenységeink közül a lakossági hulladékszállítás kiemelkedően fontos és felelősségteljes feladat, hiszen egy település lakóinak mindennapjaiban meghatározó szempont a hulladékok rendszeres, megszokott időben, kifogástalan módon történő elszállítása.

Táborfalva vonatkozásában az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el 2019. január 1-től a hulladékszállítási közszolgáltatást alvállalkozó bevonásával. Alvállalkozó: NHSZ OKÖT Nonprofit Kft.

Ennek részleteiről, az ide vonatkozó határozatról a Rendelet/Határozat menüpontban tájékozódhat. Amennyiben Ön szeretné megtudni, hogy Táborfalva utcáiban mely napokon jár gyűjtőjáratunk, használja az Utcakeresőt. Kérjük a Tisztelt Ingatlan Tulajdonosokat, hogy a hulladékgyűjtő edényzetet jól megközelíthetően és jól láthatóan a szállítás napján reggel 6 óráig legyenek szívesek kihelyezni.

Kizárólag az edényekben vagy az edények mellett elhelyezett többlet hulladék elszállítására alkalmas zsákokban lévő hulladékot szállítjuk el. A külterületi ingatlantulajdonosok is ezen módszerrel vehetik igénybe Társaságunk szolgáltatását.