HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tájékoztató parkolási szolgálatás újra indításáról

Tisztelt Ügyfeleink!

A COVID-19 világjárvány miatti vészhelyzet megszűnésével Szolnok város közterületi parkolóiban 2020. július 01-től ismét díjat kell fizetni.

A fizető parkolási rendszer valamennyi zónájában, a Vásárcsarnok sorompós parkolójában újra a 17/2001. (V.24.) önkormányzati rendeletben foglalt szabályok érvényesek. Július 01-től a Hetényi Géza Kórház Társaságunk által üzemeltetett sorompós „Látogatói” parkolója is csak díjfizetés ellenében vehető igénybe a korábbi szabályoknak megfelelően.

A közterületi fizető parkolók ismét érmével vagy mobiltelefonnal fizetett parkolójeggyel, valamint -az V.zóna kivételével- parkoló bérlettel vehetők igénybe. 

A parkoló bérletek 2020. június 29-től megvásárolhatók személyesen Ügyfélszolgálatunkon (Szolnok, Kossuth tér 9.) nyitvatartási időben, ill. Társaságunk Ügyfélkapuján keresztül www.nhszszolnok/ugyfelkapu.hu oldalon, a korábbiakban megszokott módon.

A korábbi időszakra bérlettel rendelkező, rendszeres bérletvásárlóink részére 2020. július 15-ig hosszabbítjuk meg a türelmi időt az új bérlet vásárlására.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a fizető parkolók gépi úttisztítási munkáit is megkezdjük július 01-től. Kérjük, vegyék figyelembe a hétvégi munkákra vonatkozó, KRESZ-táblával jelölt megállási tilalmakat.

 

NHSZ Zounok Zrt.

 

Szolnok város közterületi parkolóiban 2020. július 01-től ismét díjat kell fizetni