HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tisztelt Ügyfeleink!

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017. január 01-i hatállyal módosítja Szolnok város fizető zónáit, valamint a zónás bérletek díjait a 27/2016.(X.28.) számú önkormányzati rendeletben. Részletekről ITT olvashat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. évi bérletek már megvásárolhatók az Ügyfélszolgálatunkon és honlapunk Ügyfélkapu menüpontján egyaránt.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a díjzónák határai változtak, egyes parkolók másik zónába kerültek, továbbá az I./piros zóna kiegészült a Tabán parkolóval. Kérjük a Tabán területén lakókat, hogy szükség szerint gondoskodjanak a „lakossági bérletek” megvásárlásáról, mely már a honlapunk Ügyfélkapu menüpontján keresztül is megtehető.

A változások miatt fontos, hogy a zónás bérletet vásárló ügyfeleink tájékozódjanak az új zónahatárokról a 2017. évi bérlet megvásárlása előtt. Kérjük, honlapunk térképén ellenőrizzék le a zónaváltozást. ITT

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2016. évi valamennyi bérletfajta 2017. január 15-ig lesz érvényes. Kérjük, időben gondoskodjanak a jövő évi bérletek megvásárlásáról, használják ki az internetes vásárlás minden előnyét, kényelmét!

Parkolási zónahatárok változása 2017. január 1-jétől