HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen 2022. szeptember 17-én, valamint szeptember 24-én a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez Szolnokon!

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.

Az akció során lehetősége van Szolnok valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék, stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

A lomhulladékot két alkalommal gyűjti Társaságunk a következők szerint:

2022. szeptember 17. szombat:

Az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól délre eső városrészeken (beleértve a Szandaszőlős, Alcsi Holt-Tisza hobbik városrészeket is).

2022. szeptember 24. szombat:

Az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól északra eső városrészeken (beleértve a Pletykafalu és Partoskápolna városrészeket is).

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve nem kerül átvételre:

  • Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető Társaságunk Ügyfélszolgálati Irodájában vagy Információs Pontján)
  • Veszélyes hulladék (A veszélyes hulladékok gyűjtésével, elhelyezésével kapcsolatban keresse a Hulladékudvarokat, vagy Társaságunk Ügyfélszolgálati Irodáját)
  • Kertgondozásból származó zöldhulladék (A kertgondozásból származó zöldhulladékok a Társaságunk által szervezett szelektív hulladékgyűjtés keretében ütemezetten elszállításra kerülnek, mely hulladékok a zöld fedelű 120 literes edényekben gyűjthetők. A zöldhulladékok emellett a Társaságunk által forgalmazott biológiailag lebomló műanyag zsákokban is elszállításra kerülnek, melyeket kérjük, hogy a zöld fedelű edényben vagy mellette szíveskedjenek elhelyezni. Természetesen a maximum 50x50x100 centiméteres kévékbe kötött ágak továbbra is elszállításra kerülnek, amennyiben a megfelelő gyűjtőnapon helyezik ki azokat.)
  • Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati Irodájában).

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy Információs Pontunkat!

Szolnoki Információs Pont
5000 Szolnok, József Attila út 85.
Telefon: +36 56 511 430, +36 56 511 440
E-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Belvárosi Ügyfélközpont – Szolnok
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Telefon: +36 56 503 569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

Szolnoki Hulladékudvar 1.
5000 Szolnok, Felső Szandai rét hrsz. 19611/3
Tel:(+36 20) 331-1727

Szolnok Hulladékudvar 2.
5000 Szolnok, Széchenyi krt. hrsz. 19802
Tel.:(+36 20) 331-1682

Lomtalanítás Szolnokon