HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk tevékenységéből adódóan különösen nagy hangsúlyt fordít környezetünk védelmére, annak terhelésének csökkentésére, tisztaságára. Ennek egyik alapvető eleme a helyes hulladékgazdálkodás megvalósítása, nagy hangsúlyt fordítva a szelektív hulladékgyűjtésre.

A háztartásokban és a kertekben rengeteg zöld hulladék keletkezik, melyek komposztálhatók, azaz lényegében termőfölddé alakíthatók át a különböző szerves anyagok (pl. levágott fű, falevél, gallyak, növény nyesedékek, faforgács, faapríték, stb.). A komposztálás során a növények számára felvehető és hasznosítható tápanyagokat tartalmazó, magas humusz tartalmú komposzt keletkezik, mely javítja a talaj szerkezetét és minőségét.

Társaságunk korlátozott számban lehetőséget biztosít a szolnoki lakóhellyel rendelkező Ügyfeleink számára komposztládák díjmentes igénylésére. A komposztláda igényléséhez szükséges igénylő lapot kitöltheti Ügyfélszolgálatunkon, illetve honlapunkon is megtalálhatja az alábbi linkre kattintva: https://nhszszolnok.hu/userfiles/letoltheto/Szolnok-komposztlada-igenylo.pdf

Kérjük, amennyiben komposztládát szeretne igényelni, a kitöltött igénylő lapot szíveskedjen eljuttatni Társaságunkhoz! NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. Postacím: 5000 Szolnok, József Attila út 85. E-mail: info.szolnok@nhsz.hu

Az igénylés elbírálása után, az igénylőlapon megadott telefonszámon Munkatársunk felveszi majd az igénylővel a kapcsolatot.

A komposztláda elszállításáról és összeszereléséről az igénylőnek kell gondoskodnia.

A komposztláda mérete: 300 liter (lapra szerelten 1mx0,5m).

Részletes tájékoztatásért keresse bizalommal Ügyfélszolgálatunkat!

Komposztláda igénylés