HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében tett intézkedéseinkről szóló tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide

Komposztláda igénylés

Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk tevékenységéből adódóan különösen nagy hangsúlyt fordít környezetünk védelmére, annak terhelésének csökkentésére, tisztaságára. Ennek egyik alapvető eleme a helyes hulladékgazdálkodás megvalósítása, nagy hangsúlyt fordítva a szelektív hulladékgyűjtésre.

A háztartásokban és a kertekben rengeteg zöld hulladék keletkezik, melyek komposztálhatók, azaz lényegében termőfölddé alakíthatók át a különböző szerves anyagok (pl. levágott fű, falevél, gallyak, növény nyesedékek, faforgács, faapríték, stb.). A komposztálás során a növények számára felvehető és hasznosítható tápanyagokat tartalmazó, magas humusz tartalmú komposzt keletkezik, mely javítja a talaj szerkezetét és minőségét.

Társaságunk korlátozott számban lehetőséget biztosít a szolnoki lakóhellyel rendelkező Ügyfeleink számára komposztládák díjmentes igénylésére. A komposztláda igényléséhez szükséges igénylő lapot kitöltheti Ügyfélszolgálatunkon, illetve honlapunkon is megtalálhatja az alábbi linkre kattintva: https://nhszszolnok.hu/userfiles/letoltheto/Szolnok-komposztlada-igenylo.pdf

Kérjük, amennyiben komposztládát szeretne igényelni, a kitöltött igénylő lapot szíveskedjen eljuttatni Társaságunkhoz! NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. Postacím: 5000 Szolnok, József Attila út 85. E-mail: info.szolnok@nhsz.hu

Az igénylés elbírálása után, az igénylőlapon megadott telefonszámon Munkatársunk felveszi majd az igénylővel a kapcsolatot.

A komposztláda elszállításáról és összeszereléséről az igénylőnek kell gondoskodnia.

A komposztláda mérete: 300 liter (lapra szerelten 1mx0,5m).

Részletes tájékoztatásért keresse bizalommal Ügyfélszolgálatunkat!

Komposztláda igénylés