HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ÜGYÉBEN VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

EGYÉB ESETBEN VÁLASSZA A SZOLNOKOT!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a hétvégén -20 foknál is hidegebb lehet, maradnak az erős fagyok, viharos széllökésekkel, hóátfújásokkal.

Az időjárás mind a gyalogos, mind a gépjármű közlekedést befolyásolja, kérjük, hogy fokozott körül tekintéssel induljanak el otthonról, mivel az időjárás következtében a járdaszakaszok és az utak állapota elképzelhető, hogy helyenként rossz lesz.

Társaságunk kizárólag Szolnok város közútjain lát el síkosság-mentesítési és hó eltakarítási feladatokat. A Szolnok vonzás körzetében lévő utak téli karbantartási feladatait nem Társaságunk végzi.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Város területén lévő utak alásózását a héten elvégezte Társaságunk, azonban az utak sózása – 7 C alatt nem kivitelezhető, mivel az a rendkívüli hideg miatt olvasztó hatását nem tudja kifejteni. Természetesen havazás esetére a hótolólappal felszerel gépjárműveink készenlétben állnak.

Fentiekre tekintettek felhívjuk figyelmüket, hogy a feljegesedett járdák rendkívül csúszósak is lehetnek, ezért óvatosan közlekedjenek. Idős, beteg, mozgásban korlátozott családtagjaikról, rokonaikról, szomszédjaikról ne feledkezzenek meg.

Továbbá, amennyiben autóba ülnek, előtte győződjenek meg, annak műszaki állapotáról, ne feledkezzenek meg az évszaknak megfelelő abroncsokról, jégoldó és fagyálló folyadékokról. Ne induljanak el feltöltött mobiltelefon, meleg takaró és ásványvíz nélkül!

A fagyos utak az apró kellemetlenségektől, koccanásoktól egészen a tragédiákig számos nem kívánt balesetet okozhatnak, ezért kérjük, hogy fokozott körültekintéssel, útviszonyoknak megfelelő sebességgel és követési távolsággal közlekedjenek.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk!

Figyelmeztetés