NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt.


Lakossági hulladék szállítás

 Tevékenységeink közülauto2 a lakossági hulladékszállítás kiemelkedően fontos és felelősségteljes feladat, hiszen egy település lakóinak mindennapjaiban meghatározó szempont a hulladékok rendszeres, megszokott időben, kifogástalan módon történő elszállítása.

Besenyszög városában a hulladékszállítással kapcsolatban kialakult helyzet megoldására a 292/2013(VII.26) kormányrendelet alapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság határozata szerint az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.-t jelölte ki közérdekű szolgáltatóvá a  közszolgáltatás ideiglenes ellátásra.

Ennek részleteiről, az ide vonatkozó határozatról a Rendelet/Határozat menüpontban tájékozódhat. Amennyiben Ön szeretné megtudni, hogy Besenyszög város utcáiban mely napokon jár gyűjtőjáratunk, használja az Utcakeresőt. Kérjük a tisztelt ingatlan tulajdonosokat, hogy a hulladékgyűjtő edényzetet jól megközelíthetően és jól láthatóan a szállítás napján reggel 7 óráig legyenek szívesek kihelyezni.

Kérjük Lakossági és Közületi Ügyfeleinket, hogy az edényeket jól látható és könnyen megközelíthető helyre helyezzék  ki az adott körzetek gyűjtőnapján reggel 07.00-ig! Tájékoztatjuk Önöket, hogy kizárólag az edényzetben,  valamint a Társaságunk által forgalmazott hulladékgyűjtő zsákokban elhelyezett hulladékot szállítjuk el. A többlet  hulladék elszállítására alkalmas 110 literes hulladékgyűjtő zsák megvásárolható Társaságunk szolnoki  Ügyfélszolgálatain és a Besenyszögi Információs pontonkun.