NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. január 1-től módosult a Szolnok város helyi parkolási rendjéről szóló önkormányzati rendelet. (A rendelet megtekinthető a letöltések menüpont alatt.)

Január 1-től változtak a parkolási bérletek díjai. Az elektronikus úton megvásárolt bérletekhez 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá Ügyfeleink. A bérleteket elektronikus úton weboldalunk ügyfélkapu menüpontján keresztül lehet megváltani.

Az Ügyfélközpontban a lakossági és a zónás bérletek január 04-től válthatók meg. Az így megvásárolt bérletek díjai5%-kal emelkedtek, kivéve a lakossági bérletek díjait. A lakossági bérletek jogosultsági és váltási feltételei is változtak ez év elejétől. A bérletvásárlások során a jelenlegi adatok (név, cím) pontosítása és aktualizálása szükséges, melynek érdekében a gépjárművek eredeti forgalmi engedélyét és az eredeti lakcímkártyát is bemutatni szükséges.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2015. évi lakossági, 2015. éves, 2015. II. féléves és decemberi bérletek érvényességi idejét 2016. 01.15-ig meghosszabbítottuk.