NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt.


2013 ÕSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON!

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a közszolgáltatás keretében ingyenes
LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ
a REMONDIS Szolnok Zrt.

A háztartásokban nap mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagy takarítások alkalmával, eseti jelleggel nagy méretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.
A 2013. októberi akció során lehetősége van Szolnok város valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat ingyenesen elszállíttathassa. Az akció során összegyűjtött hulladékot a szolnoki Újszászi úton működő hulladéktömörítő, átrakó és válogató műben előkezelik, a nem hasznosítható részét a Kétpói Regionális Hulladéklerakón ártalmatlanítják.

A lomhulladékot 1 hétvégén gyűjti a REMONDIS Szolnok Zrt. a következők szerint: 

2013. október 12. (szombat). A régi 4-es főúttól délre eső városrészeken (beleértve a Szandaszőlős, Alcsi Holt-Tisza hobbik városrészeket is).

2013. október 13. (vasárnap). A régi 4-es főúttól északra eső városrészeken (beleértve a Pletykafalu, Partoskápolna városrészeket is).

Amit elszállítanak a Lomtalanítási Akció keretein belül: kidobásra szánt nagyobb méretű használati eszközök (pl. taliga, hordó), bútorok (pl. szék, ágy, szekrény).

Ne helyezzen ki:

  • Építési és bontási hulladékot (Elszállítása külön megrendelhető a Remondis Szolnok Zrt. ügyfélszolgálati irodáján.)
  • Veszélyes hulladékot (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap a Remondis Szolnok Zrt. ügyfélszolgálati irodáján)
  • Kertgondozásból származó zöldhulladékot (Ezen típusú hulladékot a rendszeres házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő járat elszállítja)
  • Elektronikai hulladékot (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap a Remondis Szolnok Zrt. ügyfélszolgálati irodáján)!
Az eredményes és bosszúságoktól mentes akció érdekében kérjük, hogy csak a gyűjtőnap előtti este, vagy a gyűjtési napon reggel 7 óráig, a megszokott kulturált módon helyezzék ki a lomhulladékokat! 

Ha kérdése van, a következő elérhetőségeinken keresse ügyfélszolgálatunkat:
REMONDIS Szolnok Zrt. Belváros Ügyfélközpont
Szolnok, Kossuth tér 9.
Hétfőn, kedden, csütörtökön: 8.00 -16.00
Szerdán: 8.00 – 20.00 (pénztár 17.30-ig)
Pénteken: 8.00 – 13.00
Tel.: (+36) 56/503-569
Fax: (+36) 56/343-198
Postacím: 5000 Szolnok, József Attila út 85
Honlap: www.remondisszolnok.hu,
E-mail: szolnok@remondis.hu
Lakhelyünk, Szolnok város tisztasága érdekében kérjük szíves együttműködésüket!